facebook_page_plugin

18.8 Petra ja Riku kävivät meren toisella puolen ja kaappasivat NutManille OLH b sertin joka valmistutti Nutin International Championiksi.
Onnea Riku,Petra ja Nutikka!

Unna FF-pentueesta testattiin cremenaamioksi, rekkari täytyy nyt vaihtaa ja sen lisäksi likasta testattiin PRA joka oli neg niinkuin isovanhempien tulokset antavat odottaakin. 

Kuun puolivälissä Hämppis ja Dina tapasivat, nyt odotellaan saadaanko meille Lokakuun loppupuoliskolla onnellinen perheuutinen.

Jalecat's PussyCat OSH b 24 muutti Kajaaniin poikansa seuralaiseksi ja he olivatkin samointein  kuin eivät olisikaan erossa toisistaan koskaan olleetkaan. Onnea uuteen kotiin Pusu, Anniina ja Deeku!

25-26.8 Sike vei Helmin OLH h 24 03 Rurokin näytelmiin ja se korkkasi kastraattiluokat saaden 2x CAP ja sunnuntaina vielä NOM päälle.
Onnea Sike ja Helmi!

Pentuhuoneen ovet on avattu ja varauksia aletaan ottamaan vastaan, muutamia kyselyitä on tullutkin mutta muu ei tässä kohtaa ole varmaa kuin se että hopeatickedtabby tytteli Gaia jää kotiin tai sijoitetaan lähelle Hyvinkäätä. Pennut saavat nimensä Green Dayn mukaan. Kurkkaa Pennut sivulta kuvat ja lisätiedot!


 

Leena ja Jari Varinen
Hyvinkää

Leena - p.0407697500 - leena@jalecats.net

Jari - p.0400646049 - jari@jalecats.net

Luethan Pentu meiltäsivun